Tus comentarios

Hey! Sorry, not responding to your other post. So we are working on a much-improved draw engine. The main focus is to improved response time and to use all Apple Pencil features! ETA... well can't give any but once any news is available I'll make sure to let you know here.

Thank you guys for the provided information. We can now reproduce the issue and we will work on a fix for the next update!

Great idea! I'm happy to let you know that this is a feature we are working on! :)

Oh yeah... our responses tend to bite us in terms of delivery! :P Still planned feature guys! We have been really busy with a bunch of areas of the app and we are close to continue working on this particular area. Sorry for taking so long! :(

Hi Raphael,

Thank you for your feedback and kind compliments. We always get excited when we hear that schools are using FlipaClip to teach! It makes us want to work even harder. In regards to volume purchase program we do not provide that at the moment but we are looking into it. We hope to be able to provide a FlipaClip for Education only version. I will keep you posted here. Thank you!

Hi guys, thanks for reporting this issue. I'm almost certain that this is being caused by an ad being shown incorrectly. Pleaes don't reinstall the app as you would loose all your work.

Could you guys experiment waiting for a few seconds or minutes to see if the black screen is gone? Another thing to experiment would be to tap the left or right corners as I'm thinking maybe there is a close button? These things could further help us figure out the cause.

After translating the error I notice it's not exactly the issue we have already resolved. I see this is a connection issue. Does your device have access to the internet? Did this issue always happen?

----

После перевода ошибки я замечаю, что это не совсем та проблема, которую мы уже решили. Я вижу, что это проблема подключения. Есть ли у вашего устройства доступ к интернету? Всегда ли эта проблема случалась?

Thanks for reporting the issue. Could you zip the video file and upload it to this forum? Or can you email us the video you are trying to import? This would help us test. Thanks!

Our email: support@visualblasters.com

This is a bug and we have resolved it. It will be part of the next release which will likely happen next week. Thanks for reporting this!