+9
Not a bug

Onion skips the frame

Emily Hodges 3 months ago in Android updated by Dusan Kolic 1 week ago 30 9 duplicates

I had the same onion skin problem, but after I updated the app the previous onion works, but the next skips a frame. It's really bugging me since I have to finish multiple animations very soon and I can't with this bug :/

Answer

Answer
Not a bug

Hello everyone,


1. Please got to advanced onion settings by pressing the down arrow button and make sure that you have not set "Skip frames" feature:

2. If it is not that feature that is causing this then please try this and tell me if that helped: 
Change the values, close onion skin and then reopen it and change it back to your preferred settings.

Best,

Dusan

Duplicates 9

+1
Planned

Hello,

Are you using the new app version 2.4.0?
We are aware of the issue and are working on the fix. We are really sorry for the inconvenience and thank you for your patience.

Best,

Dusan

Uh oh. I have something I need done in a week and if I cant get the onionskin working again it'll be late. I hope they fix it REALLY soon.

Fixed

Hello everyone,

The issue has been resolved in the latest update 2.4.0-191. Please update the app and let me know if you still have the problem :)

Best,

Dusan

I have updated it just now to that version and it still happens to me, I'm not sure if it's my phone or just the app

Hello Yabs,

Can you please send us a screenshot or maybe a screen recording of your problem?

Thanks!

Sure! Here's a screenshot

Basically, the onion skin shows frame 1 and acts like frame 2 doesn't exist

i am still having the problem as well, I have updated it

My daughter has updated 2.4.0-191 and still having the issues too.. so, this has not been rectified with the latest fix..

Do you have any idea on why this is still happening..

+1

Thanks guys, we will take a further look at it.

I just updated it to version 2.4.0-192 and the problem is fixed. Thanks!

Hello Dusan,

I just noticed it still happens to me, not with the previous frame, but with the frame after it. Now it's frame 3 the one that doesn't show up

+2

Same for me too. I set the onion to 1 before but it keeps adding +1 and it pisses me on >:(

+2

And for people who don't have Premium (Like Me) We can't even Change the Onion settings. 

It kind of makes animating harder In my Opinion.

The same exact thing happens to me

+1

Same thing is happening to me, and im using the 2.4.0-192 version. Its really bugging me out.

Under review

Hello,


What is the version of the app that you guys are using?

Best,
Dusan

Hi Emily, go to FlipaClip settings and under "About" there is a version number, please send me that.

Thanks!

+1

I understand the team may be busy, but I was just checking if this is still being sorted out? I simply can't use the app with this bug. 

Same happens to me! Hope they get a fix soon qwq

if i uninstall and reinstall, will i loose everything?

Okay, so did some reasearch on how to backup files, however, now it doesnt even read to app so i cannot import anything. I still have flipaclip installed.

Can someone please help me? 

I am experiencing the same problems.

I realize the picture above doesn't show enough so here is a better screen shot. 

this is extremely hard to animate with.

Planned

Hello everyone,


We are aware of the issue and are working on the fix. We are really sorry for the inconvenience and thank you for your patience.

Best,

Dusan

Answer
Not a bug

Hello everyone,


1. Please got to advanced onion settings by pressing the down arrow button and make sure that you have not set "Skip frames" feature:

2. If it is not that feature that is causing this then please try this and tell me if that helped: 
Change the values, close onion skin and then reopen it and change it back to your preferred settings.

Best,

Dusan